År 2010. Det är passerat och en etta är på ingång, 2011. Mitt 2010 började med att jag blev en nybliven Ljungbybo från att ha bott i Karlskrona. Jag började i ny skola och vi hade lektioner mellan 8-16 varje dag i tre veckor. Det var en chock. Jag fick skaffa glasögon till på köpet! I Karlskrona hade vi haft sex lektioner på en termin.

Februari innehöll tentor och kärlek som tog slut och det var ingen bra kombination. Dessutom hann jag avverka böcker som MiaTörnblom har skrivit.

I mars gick jag och smådrömde om sommaren. Vi hade fester hemma hos mig med hög musik. Det var även 20-års fest med discotema! En kväll i mars kom det besök från Karlstad, vilket var en överraskning till de övriga gästerna.  Vi åt chokladfondue. Det var så trevligt. Vi hade inte setts sedan jul.





April var jag på en av de bästa festerna på mycket länge. Det var så awsome! Det var en riktig försmak av sommaren. Vi sjöng högt och fritt ur Håkan Hellströms låtar och drack sangria. Vi hade lite av ett knytkalas och det innebar även en mängd nya människor. Det var tur det för jag hade tappat hoppet om Ljungby totalt. "Det går bara inte att träffa nya människor här".

Jag spenderade även en weekend i Göteborg. Åh, så bra den var! Shoppade lite, åkte spårvagn och gick på gayklubb. Vi sjöng på Håkan igen och den här gången "Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn. För Vasastan är som Chinatown". Då försökte vi klura ut vad han menade. 







Jag åkte även till Karlstad för att hälsa på Frida. Där fick jag träffa hennes stad och hennes vänner. Jag köpte mitt livs dyraste godis där, som visade sig vara skitäckligt! Vi gick på Hoffmeistro på en av kvällarna. Jag lärde mig även att göra ringar av röken från en vattenpipa. Då kan jag boka av det från att-göra-innan-jag-dör-listan.




Maj, månaden då jag började springa en mil i Kronoskogen. Sen toppade jag det med lite afro. Nu i efterhand undrar jag hur jag hann med allt! Mina fötter fick nog veta att de levde under joggingturerna. I maj festade vi lite till. Då fick vi ett nytt besök. Den här gången från Oslo.








Juni innebär midsommar. Jag firade i Mellbystrand. Nu var det verkligen sommar på riktigt! Jag började dessutom jobba heltid.






Jag, pappa och MC-gänget stack på en Mc-runda. Det är precis sånt man ska göra på sommaren.



Vecka 29 i juli flyttade jag till Tylösand för en weekend hos Sarah och Eric. Vi var på after beach, förfestade på klipporna, badade i havet, bakis varje dag  och på det igen till eftermiddagen. Vi hade fruktansvärt kul. Riktigt riktigt kul! Jag fick minnen som jag skulle tänka tillbaka på när vintern kom.






Sen åkte jag på semester i Ystad. Där var jag också på en weedend. Vi åt god mat, solade och shoppade. Här är mamma på bild.






Augusti kom och sommaren höll verkligen på att ta slut. Vännerna åkte på olika håll och kvar blev jag. Vi fick en sista kväll ihop på popquiz, Ljungbydagarna. Dagen efter deltog vi på stadens karnevalståg. Temat var Indien. Vi lovade att göra om det nästa år.






Sen sprang september på mig och jisses vad snabbt det gick.  Elin Nilsson fyllde år och vi åt god mat på Charlies sedan avslutades på Harrys.





I oktober åkte jag till Jönköping för att träffa Lena och Sara. Vi gick på Kåren och Lena blev mosad på dansgolvet. Dagen efter tog vi världens längsta fika och det var jättemysigt.





November innebär alltid min födelsedag. Det här året skulle det bli min sämsta. Kommer inte att fira den på samma vis nästa år. Men att vännerna kom på kvällen var precis vad jag ville och vi hade kul!

Jag började även på min praktik inom psykiatrin och kirurgi den här månaden. Jag har varit med på operationer och haft egna patienter helt själv. Äntligen börjar jag likna en sjuksköterska!




December. Jag är på praktiken och varvar det med att jobba också. Det blir lite mycket. Dessutom vill jag träffa alla mina vänner som är hemma från alla håll. Julen blev bra och jag köpte mig en platt-TV.









Förra årets löfte blev uppfyllt. Det här året får jag komma på något annat. Kanske kan det bli att ALLTID lyssna på magkänslan ( inte alltid så självklart som det låter). Det nya året kommer troligtvis att innebära en flytt, ny stad, nya människor, c-uppsats, resor och sena kvällar. Det bästa är nog att jag inte vet vad som kommer att hända! Det ska bli kul!

( Jag håller redan på med planer inför 2012! Ska du med!?)



"In your twenties- you enjoy yourself. In your thirties you learn from your misstakes and in the fourties you pay for the drinks".